Hvorfor få renoveret sit gulv? 

Det er billigere at renovere gulvet i stedet for at skifte til nyt. Gulvet er sjældent så ødelagt, at det ikke kan reddes.

De gulve man kan købe i dag, er ikke af samme kvalitet som i gamle dage, så inden man kasserer sit trægulv, skal man tænke sig om!

Vi kommer gerne med vores vurdering, hvis det ønskes.

 

Nyt liv til dit trægulv

Alle trægulve skal slibes fra tid til anden og behandles. Når gulvet alligevel er blevet slebet, kan man skifte behandling. Så trænger gulvet til nyt liv? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi kommer gerne forbi for at vurdere og forklare uden beregning.

 

Opfriskning af gulv

Giv nyt liv til gulvet. Spar pengene på et nyt gulv, og giv det nuværende en chance til. Vi opfrisker både nyere gulve og gamle gulve.

Så tag fat i os og få vurderet din opgave, uden beregning selvfølgelig.

 

Originalt gulv får ny glød

De forskellige typer trægulve har alle deres tidsperioder, i forhold til hvad der var populært.

Eksempelvis passer et gammelt plankegulv bedre til en muremestervilla, end et moderne hvidlakeret askeparket.

Vi giver gamle og nye gulve deres glød tilbage. Der er mange penge at spare ved at give gulvet en gulvafslibning.

Kontakt Andersen/Hansen Gulvservice og vi hjælper dig videre med dit projekt.

Vedligeholdelse af gulve

Alle gulve kræver vedligeholdelse og alle behandlinger har fordele og ulemper. Lak, olie, sæbe eller ludbehandling og alt derimellem - det kræver viden og indsigt.

Tag os med på råd, så vil vi guide jer bedst muligt.

 

Nyt gulv kontra eksisterende gulv

Det er altid billigere af renovere gulvet fremfor at skifte til nyt. Det er sjældent vi må kassere et gulv, så giv det gamle gulv en chance og tag fat i Andersen/Hansen Gulvservice for et uforpligtende tilbud. Vi kan altid starte med en gulvafhøvling.

 

Renovering af gulv i villa/hus/sommerhus

De fleste huse har mange forskellige typer trægulve/behandlinger. Ved at slibe gulvene og behandle dem på samme måde kan vi skabe sammenhæng og give nyt liv til gulvet. Spar penge og tid, få et uforpligtende tilbud fra Andersen/Hansen Gulvservice.

Vi tilbyder renovering af gulve i hele Østjylland herunder Silkeborg, Ry, Skanderborg, Randers, Hadsten samt Djursland og Ebeltoft.

Kontakt os

Ring til Keld for et uforpligende tilbud.