Klar lak, mat lak, hvid lak, "usynlig lak", 2 komponent lak……… Ja, lak er mange ting. Lak har mange gode egenskaber, såsom at beskytte gulvet optimalt mod slid og smuds. Mange forbinder lak med blanke gulve, dette er dog langt fra virkeligheden. Mat lak er den mest brugte laktype, mat lak giver en mat og pæn overflade, glans 10-15. Lak er ikke så vedligeholdelseskrævende, som for eksempel olierede eller sæbebehandlede gulve.

Så ønsker man at skulle bruge et minimum af tid på vedligeholdelse og rengøring, er lak måske det rigtige valg.

Hvordan fungere en lakbehandling?

Ved behandling med lak, starter man med gulvafslibning og behandler det med grundlak. Når gulvet er tørt efter første behandling, mellemsliber man, så det får en hel glat overflade. Efter man har støvsuget gulvet meget grundigt, giver man anden gang lak. Man kan vælge kun at give to gange lak, men vi vil nu anbefale at give en tredje gang. Ved den sidste og tredje gang lak opnår man en bedre helhed og en meget stærkere overflade. Andersen/Hansen har mange års erfaring med lakbehandling og gulvafslibning.

Gulve med lak er meget slidstærke og er at fortrække, i eksempelvis køkkener og på meget befærdet gulve.

Man kan også rense et gulv og mellem slibe det, samt give det en ny gang lak oven på det gamle. Dette gør man typisk ved gulve, som kun er lidt slidt og derfor kun mangler at blive shinet op.

Vi tilbyder lakbehandling af gulve i hele Østjylland herunder Silkeborg, Ry, Skanderborg, Randers, Hadsten samt Djursland og Ebeltoft.

Vi kan også klare gulvfhøvling.

Lakbehandling

Aske parket behandlet med tre gange lak

Kontakt os

Ring til Keld for et uforpligende tilbud.