Vi bruger de nyeste maskiner, som er skånsomme mod gulvet og støver minimalt. Man skal have stor erfaring med brugen af maskinenerne, for at opnå et optimalt slutresultat. Hver opgave er individuel og kræver forskellige fremgangsmåder. Vores mange år i branchen har givet os en stor erfaring med hvad det kræves, for at opnå et perfekt resultat, uden at gulvet lider overlast.

Slibning af gulv

Der er som udgangspunkt 2 forskellige typer slibning af gulve.

  • Type 1: Letslib/mellemslib er en metode vi bruger hvis gulvet er træt og trænger til at blive shinet op. Gulvet må ikke være for slidt, have dybe ridser eller andet som bryder den nuværende behandling ved Letslib/mellemslib.
  • Type 2: Afslibning, vi afsliber gulvet, til råt træ og behandler gulvet på ny. Der er mange forskellige typer af behandlinger. Så tag fat i Andersen/Hansen Gulvservice i dag og lad os hjælpe jer videre i processen.

Gulvafslibning:

Vi afsliber gulvet, til råt træ. Det kræver stor indsigt i gulvets type og hvilke maskiner der skal bruges for at opnå et perfekt slutresultat.

Ønsker du et lysere gulv, eller vil du bare have fornemmelsen af nyt gulv igen, er vi de rette til opgaven her hos Andersen/Hansen Gulvservice.

Vi tilbyder gulvafslibning i hele Østjylland herunder Silkeborg, Ry, Skanderborg, Randers, Hadsten samt Djursland og Ebeltoft.

Måske du har behov for en gulvafhøvling, lakbehandling eller oliebehandling af dit gulv?

Kontakt os

Ring til Keld for et uforpligende tilbud.