Giv dit gulv nyt liv

Trænger dit gulv til at blive frisket op, står vi klar til at hjælpe dig hos Andersen/Hansen Gulvservice. Vi tilbyder gulvafslibning til private såvel som erhverv og bestræber os hver dag på at skabe smukke gulve, der holder i mange år frem.

Vi bruger de nyeste maskiner, som er skånsomme mod gulvet og støver minimalt. Man skal have stor erfaring med brugen af maskinenerne, for at opnå et optimalt slutresultat. Hver opgave er individuel og kræver forskellige fremgangsmåder. Vores mange år i branchen har givet os en stor erfaring med hvad det kræves, for at opnå et perfekt resultat, uden at gulvet lider overlast.

Slibning af gulv

Der er som udgangspunkt 2 forskellige typer slibning af gulve.

  • Type 1: Letslib/mellemslib er en metode vi bruger hvis gulvet er træt og trænger til at blive shinet op. Gulvet må ikke være for slidt, have dybe ridser eller andet som bryder den nuværende behandling ved Letslib/mellemslib.
  • Type 2: Afslibning, vi afsliber gulvet, til råt træ og behandler gulvet på ny. Der er mange forskellige typer af behandlinger. Så tag fat i Andersen/Hansen Gulvservice i dag og lad os hjælpe jer videre i processen.

Brug for tilbud på gulvafslibning?

Vi afsliber gulvet, til råt træ. Det kræver stor indsigt i gulvets type og hvilke maskiner der skal bruges for at opnå et perfekt slutresultat.

Ønsker du et lysere gulv, eller vil du bare have fornemmelsen af nyt gulv igen, er vi de rette til opgaven her hos Andersen/Hansen Gulvservice.

Vi tilbyder gulvafslibning i hele Østjylland herunder Silkeborg, Ry, Skanderborg, Randers, Hadsten samt Djursland og Ebeltoft.

Måske du har behov for en gulvafhøvling, lakbehandling eller oliebehandling af dit gulv?

Bliv fri for rod og støv

De fleste har oplevet at komme hjem til rod og støv efter et besøg fra malere, gulvmontører eller lignende. Hos Andersen/Hansen Gulvservice gør vi en stor indsats ud af at behandle dit gulv med omtanke, så du ikke bliver mødt af et støvet hjem eller kontor. Af den årsag tilbyder vi gulvafslibning med de nyeste maskiner, der opsamler det meste støv og minimerer udledningen af det. På denne måde er du sikret et rent rum med gulve, der føles helt nye.

Derfor skal du overveje slibning af dine gulve

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at puste nyt liv i de gamle trægulve. Derfor tilbyder vi uforpligtende rådgivning, så du kan blive klogere på dit gulvs tilstand. I mange tilfælde kan et gammelt og nedslidt gulv være grimt at se på – men det er ikke den eneste konsekvens. Et gammelt gulv har nemlig stor tendens til at opsamle støv og bakterier, hvilket kan give et dårligt indeklima. Uanset dit gulvs tilstand står vi klar til at hjælpe. Vi vurderer altid din opgave med omhu og har et særligt blik for forberedelse.

Det koster en gulvafslibning

Prisen på en gulvafslibning varierer meget og afhænger hovedsageligt af træets tilstand. Hvis du har et usundt trægulv, vil det kræve en mere omfattende behandling og slibning. I sådanne tilfælde vil gulvafslibningen være dyrere end normalt. Prisen bestemmes ligeledes af, hvor mange kvadratmeter der skal slibes, såvel som hvilken efterbehandling trægulvet skal have.

Kontakt os

Ring til Keld for et uforpligende tilbud.