Definition af oliebehandling

Vi har stor erfaring med oliebehandling i Ry & Silkeborg. Olie er et svært produkt at arbejde med, det kræver stor indsigt i hvordan man sliber et gulv, for at en oliebehandling bliver perfekt. Olie fremhæver gulvets naturlige glød/åretegninger bedre end lak og sæbe og skaber en varmere og mere behagelig overflade end lak.

Olie er mere vedligeholdelseskrævende end lak. Olie skaber hygge og giver en varm fornemmelse i et rum.

Sådan fungerer en oliebehandling

Ved behandling med olie er det meget vigtigt at gulvet bliver slebet helt færdigt med det samme, da det ikke er muligt at slibe efter mellem første olie behandling. Dette kræver mere arbejde i form af en runddelsliber, for at opnå det helt rigtige resultat.

Man kan vælge imellem Natur og Hvid olie til behandling af sine gulve (smag og behag). Olierede gulve kræver en del vedligeholdelse, vask og en ny behandling med olie ca. hvert år. Hvis man ikke gør dette, risikerer man at slide hul på behandlingen, hvilket ikke kan repareres uden at skulle slibe gulvet på ny.

Vi tilbyder oliebehandling af gulve i hele Østjylland herunder Silkeborg, Ry, Skanderborg, Randers, Hadsten samt Djursland og Ebeltoft. Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag på 27 38 27 38 eller [email protected].

Har dit gulv behov for en gulvafhøvling?

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oliebehandling

Hvad er fordelen ved oliebehandling af gulve?

En oliebehandling fremhæver træets naturlige glød, og gør gulvene bløde.

Hvilke gulvtyper er velegnet til oliebehandling?

Alle typer af trægulve kan oliebehandles.

Hvordan foregår processen for oliebehandling?

Første step er at der skal foretages en gulvafslibning, hereftter vanding også påføres oliebehandlingen. Vandingen af gulvet foretages inden oliering for at træet kan åbne sine åre, og tage imod olien.

Hvor langtid tager det at oliebehandle et gulv?

Processen for oliebehandling af et gulv tager 1-2 dage.

Hvordan vedligeholder jeg mit oliebehandlede gulv?

Der skal bruges sæbe, som er beregnet til oliebehandlet gulv. Det anbefales at fortage genoliering med 1-2 års mellemrum.

Er oliebehandling miljøvenligt?

Oliebehandling af ens gulv er miljøvenligt.

Hvordan påvirker oliebehandlingen gulvets farve og udseende?

Farven på gulvet kan tilpasses alt efter, hvilken farve man påfører gulvet. Farven kan både blive lyst, naturligt eller mørkt. Oliebehandling giver en mat overflade.

Hvor ofte skal oliebehandlingen gentages?

Vi anbefaler at dit gulv bliver genolieret med 1-2 års mellemrum.